2/11/2011

LIFE™- Yes~

Selamat malam sume~~

haha, akhirnye dapat gak aku pegang lappy (kwn punye) privately..
baru abes wat modmath yg merepek n tah ape2 la penenk soalan die..
naseb baek budak2 nih tolong.. hailaa~

Wa~ x sngke da nak seminggu da lpas CNY..
Blaja ok kot.. KOT??
boleh la..

Hmm, aku tak taw nak post ape neh tapi lpas bace blog sorg budak kecik yg 'baek' ni aku
rase nak cite pasal bebudak kat PPMTPp i.e perogeram pedikan menenah tigi Permatapintarr..

Kat cni aku da knal sume budak laki, budak2 laki mmg xde masalah antare kitorg sume..
so senang la cket hidop..haha, rmai gak budak2 yg aku rapat..mcm2 la dorg ni..
tp nnti la ku citer dlm post baru i.e. PEOPLE™...

humm, klo pompan plak, aku knal bdak2 klaz aku je kot.. n ade la sket bdak2 klaz laen..
cam budak kecik yg 'baek'(mmg baek pon), hani(pen ketua kitorg), yo,wawa n rmai(sket)  lg la..huhu..
alaa,, ade org after aku nih, so nak chow dulu arr~




yieyoo~
bueno nuit!! wakaka~

2 comments:

the heartbreaker said...

wei,aku agak terasa dowh.....

Haz!QuE said...

lek..gurau jeerr...

Post a Comment